Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ:

Οι αποστολές εντός Ελλάδας είναι δωρεάν για τον καταναλωτή όποιο κι αν είναι το κόστος της παραγγελίας Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ELTA Courier, με ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα. Οι αποστολές εκτός Ελλάδας γίνονται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Για αποστολές στην Κύπρο, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο υπάρχει χρέωση ανάλογα με την περιοχή:
Οι χρεώσεις για την Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι 15 € το ζεύγος και για τον υπόλοιπο κόσμο 25 €.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες σε μεγάλα αστικά κέντρα αποστέλλονται και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται και παραδίδονται σε 3-4 εργάσιμες ημέρες.

Για αποστολές σε Κύπρο ο χρόνος παράδοσης είναι 5-10 εργάσιμες ημέρες ενώ για το εξωτερικό ο χρόνος παράδοσης είναι 10-15 ημέρες.

Όλα τα προϊόντα της κατηγορίας ‘Outlet’ αποστέλλονται σε 3-4 εργάσιμες ημέρες.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ:

Σε περίπτωση που δεν σας κάνει το νούμερο, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το ζευγάρι σας και να το αντικαταστήσετε με άλλο νούμερο ή, σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, με άλλο σχέδιο. Για επιστροφές εντός Ελλάδας και Κύπρου δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε. Για επιστροφές από το εξωτερικό τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή. Εάν επιθυμείτε και δεύτερη αλλαγή ενός προϊόντος τότε τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

Οι αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο μεταξύ προϊόντων της ίδιας σαιζόν.
Προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία “Outlet” καθώς και εκπτωτικά προηγούμενης σαιζόν δεν υπόκεινται στους όρους των δωρεάν αλλαγών και επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής για τον πελάτη.

 Έχετε το δικαίωμα επίσης να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε.

Θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, στο κουτί του όπως το παραλάβατε. Οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται κατόπιν παραλαβής και ελέγχου του προϊόντος, εντός 20 ημερολογιακών ημερών. Εφόσον η αγορά έχει γίνει μέσω PayPal θα γίνει με τον ίδιο τρόπο επιστροφή χρημάτων. Εάν η αγορά έχει γίνει με αντικαταβολή ή κάρτα θα σας επιστραφούν τα χρήματα μέσω τραπέζης.

Οι επιστροφές γίνονται στην παρακάτω διεύθυνση:

ΚΡΙΚΕΤ Ε.Π.Ε.
Τσιμισκή 89 & Γρηγορίου Παλαμά
54622 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 222052

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ:

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας με αποστολή email στο [email protected] ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο +30 2310 222 052 (‘Ωρες 10.00π.μ. έως 18.00μ.μ.)